Online marketing megoldásaink

Bevezető szolgáltatások bevezető áron

Kezdjük egy kávéval!Minket érdekel a vállalkozásod

Miben különleges a Globaldev csapata? Azokat a szolgáltatásokat ajánljuk, amire valóban szükséged van. Megismerjük a terméked/szolgáltatásod, felmérjük céljaid és így nyújtunk költséghatékony megoldásokat.

Célunk a közös siker!Hosszútávú megoldások oktatással

Fenntartható online marketinges megoldások bevezetésén dolgozunk tudásátadással. Hirdetések és kampányok mellett organikus elérésekre építünk, így folyamatos fejlődés érhető el alacsony költségek mellett.

Hogyan tovább?Sikeres felszállás után szuperszonikus sebesség

Profi partnereinkkel karöltve minden extra kérésnek megfelelünk. Mi leszünk a profi marketinges tanácsadóid a határtalan szárnyaláshoz.

A közösségi oldalakat mindenki használja

Segítünk megtalálni potenciális ügyfeleit!

Kedves (Újdonsült) Vállalkozó!

A 21. században, mint ahogy ezt Te is jól tudod, közel lehetetlen érvényesülni az Internet nyújtotta előnyök kiaknázása nélkül.

Először is szükséged lesz egy jól működő weblapra! (Ha még nincs weblapod, akkor kattints ide, mi erre is tudjuk a megoldást!) Persze ez még nem elegendő a hatékony online jelenléthez, hiszen leendő ügyfeleidet el is kell irányítanod a modern és mindenképp reszponzív oldaladra.

Ebben segít az aktív jelenlét a közösségi oldalakon és az online hirdetési lehetőségek alkalmazása. Nem szabad természetesen elfelejteni, hogy minden vállalkozás másként működik, más üzleti céllal és célcsoporttal rendelkezik, így más és más platformon érdemes aktívan jelen lennie. Ebben a kérdésben sem hagyunk magadra, hiszen az első ingyenes konzultációnk során meg fogjuk beszélni, hogy melyik oldalak lehetnek relevánsak számodra.

Teljes bejegyzés →

Miben számíthatsz ránk?

Szeretnéd saját kézben tartani marketinges kampányaidat vagy inkább kiszerveznéd? Mind a két esetben számíthatsz ránk!

Ha a célod a tanulás, akkor kérj tőlünk egy árajánlatot! Egy munkatársunk pár napon belül felveszi veled a kapcsolatot majd egy személyes konzultáció során felmérjük, hogy mire van szükséged és milyen mély a már meglévő tudásod. Ezek után kidolgozunk számodra egy teljesen rád szabott, egyedi ajánlatot.

Ha úgy érzed, hogy számodra előnyösebb vagy hatékonyabb megoldás a marketinges feladatok kiszervezése, akkor az alábbi tevékenységek során számíthatsz ránk:

Oldal kezelés

Releváns közösségi oldalaid létrehozása, kezelése.

Menedzselés

Folyamatos kampányok futtatása, projektmenedzsment.

Google Ads

Kampányok, futó hirdetések kezelése.

Teljes bejegyzés →
Felkeltettük érdeklődésed? Találj ránk!